Bejelentkezés
Oldalainkat 1 vendég böngészi
Szavazás
Márc. 15-ig lesz-e összehangolt adó- és vámhatósági akció a budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben?
 

postheadericon kínai nagykereskedésben8

Az előző, APEH Operatív Főosztályán készült felvételből megtudhattuk, hogy minden valamirevaló kínai üzletben olyan pénztárgépet használnak, amit illegálisan hoztak be az országba. A valódi (APEH engedéllyel rendelkező)  gép nincs az üzletben.

Az illegális gép csak arra való, hogy a vevők kapjanak egy blokkot, a valódi gép pedig arra, hogy adózzanak az abban szerepeltetett forgalom után. Így megtakarítható az adók 90%-a. Érdekes módon az APEH tudja ezt, de valamiért nem tesz ellene semmit sem. Évek óta nem tesz semmit sem! Közben a magyar munkavállalókról és vállalkozásokról már a hetedik bőrt is lehúzza.

Önt ez nem zavarja?

Szerintünk jobb volna, ha mindenki egyaránt, egyenlő feltételekkel adózna. ( A törvények is egyformán vonatkoznak mindenkire. Vagy mégsem?)

Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan kerülhet be az országba napi 100 kamionnyi áru vámok és adók nélkül a VPOP és az APEH szeme láttára, majd távozhat számla nélkül adózatlanul a nagyobbik része az Európai Unióba, nos erre később térünk ki. Most hallgassanak meg egy felvételt, amely a Kínai Különleges Gazdasági Övezetben készült (amely megtalálható Budapesten az Orczy tér és a Mázsa tér közötti területen).

Módosítás: (2010. november 11. csütörtök, 07:42)