Bejelentkezés
Oldalainkat 5 vendég böngészi
Szavazás
Márc. 15-ig lesz-e összehangolt adó- és vámhatósági akció a budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben?
 

postheadericon Kérés

Kérés az Olvasóhoz!

A honlap 5 hónapja működik minden kézzelfogható gyakorlati eredmény nélkül. A budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben, de egész Magyarországon is minden ugyanúgy folyik, mint korábban. (Hamis pénztárgépek működnek a kínai boltokban, vámolatlanul, adózatlanul folyik az egész Európát beterítő kereskedés stb.)

Sokan olvassák nap mint nap az oldalt, de még nem elegen. Pedig a nyilvánosság lenne a legnagyobb erőnk.

Kérünk mindenkit, hogy a legszélesebb körben terjessze a honlap címét, tartalmát. Küldjék el ismerőseiknek, beszéljenek róla másoknak, használják ki az internet adta lehetőségeket.

Tudjon róla az, akit egzisztenciálisan fenyeget a kínaiak feketegazdasága. Tudjon róla az, aki akarva vagy nem akarva, de helyettük fizeti be az adót az állam fenntartása érdekében. Tudjon róla a munkanélküli, akinek lehetne munkája, ha nem foglalná el a helyét 100.000 illegálisan dolgozó kínai.

Ha minden Olvasónk egy kicsit hozzátesz a sikerhez, meg tudjuk változtatni ezt az állapotot!

Gondolják meg: Az ország népének 60%-a szinte kizárólag kínai eredetű termékeket vásárol (kivéve az élelmiszereket). Ha sikerül elérnünk, hegy ezek adózottak legyenek, több ezer milliárd forint folyik be az állam kasszába. Akkor ezt már nem nekünk kell befizetni, tehát több marad  nekünk.

Kérjük az olvasót, hogy ha egyetért az oldal céljaival, terjessze ismerősei körében a címünket!

 

Köszönettel: A Szerkesztő

Módosítás: (2011. február 18. péntek, 10:29)