Bejelentkezés
Oldalainkat 6 vendég böngészi
Szavazás
Márc. 15-ig lesz-e összehangolt adó- és vámhatósági akció a budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben?
 

postheadericon Ganz

Ez a beszélgetés a razzia idején történt és rávilágít a Nemzetadó Vámhivatal több, mint gyanús tehetetlenségére és dilettantizmusára -

természetesen csak és kizárólag ha nembennszülöttekről van szó.

 

postheadericon Korrupcióellenes Ügyészség

Hungarócia fuldoklik a korrupció mocsarában. A maffia beépült az államapparátusba és átvette az irányítást.

A z egyébként jobb sorsra érdemes miniszterelnök egyik kezét Az Ország Legnagyobb Uzsorása nevű bankár fogja, a másik kezét

pedig a Sintér Pándor olajbűnözőből lett maffiavezér.

A helyzetünk siralmas.

Szerkesztőségünk ezért Románia (http://www.pna.ro) mintájára Korrupcióellenes Ügyészség sürgős létrehozatalát kezdeményezi.

A magyar Korrupcióellenes Ügyészség létrehozatalát támogatók jelentkezését a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre várjuk.

2015.06.01.

 

postheadericon Közlemény

Közlemény


Szerkesztőségünk bejelenti, hogy egyesületet alapít magyar adózók részvételével azzal a céllal, hogy a feketegazdaság felszámolásában érdekelt magyar és külfödi szervekkel és szervezetekkel együttműködve megvédje a hazai adózók és vállalkozók érdekeit.

Célja a -törvények szerint egyébként is - egyenlő mértékű adóztatás megteremtése, a törvénytelenül kivételezett helyzetű részben vagy teljesen adó - és vámmentes vállalkozások törvényes adóztatásának vagy az országból való kiszorításának elérése.

2014 áprilisában sajtótájékoztató keretében a nyilvánosság elé lépünk. Várjuk a céljainkkal egyetértők jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen.

2014.03.19.

 

postheadericon Belépés csak kínaiaknak

Az alábbi felvétel is az adó -  és vámmentes Budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben készült.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság számára 2013.12.14-én ismételten megküldtük véleményezés és intézkedés céljából, mivel a szöveg tartalmát problémásnak tartjuk. Amint megérkezik válaszuk, azt honlapunk nyilvánosságra hozza.

 

Ázsiából évek óta élőáru is érkezik Magyarországra. Az ellenőrizetlen, illegális prostituáltakat  Magyarországon közegészségügyi, járványügyi szempontból aggályosnak gondoljuk, azon felül, hogy emberjogi, idegenrendészeti, bűnügyi, munkaügyi, adózási és egyéb szempontból is problémásnak tartjuk a jelenlétüket.

2013.12.14-én ismételten megküldtük véleményezés és intézkedés céljából a Munkaügyi Főfelügyelőségnek.

Válaszukat honlapunk nyilvánosságra hozza.

 

 

A Monori Centerből származó információk szerint az un. Négytigris Piac 2013. karácsonya után bezár.

Ez jó hír.

A rossz hír az, hogy a Józsefvárosi piacot az elmúlt  hónapokban már sikerült átköltöztetni a Monori Center és a volt Ganz Mávag területére.

2013.december 14.

 

 

 

Kedves Látogató!

A honlap célja olyan gazdaságpolitikai kérdések felvetése és a válaszadás kikényszerítése, amelyeket eddig nem volt szabad látni, nem volt szabad hallani, és nem volt szabad beszélni sem róluk.

Olyan erős közös fellépés kezdeményezése Magyarországon és az Európai Unió többi országában amely képes megvédeni bennünket a vámot, adót, járulékot nem fizető vállalkozásoktól.

Dokumentumok, kép- és hangfelvételek segítségével bemutatják:

1., egyrészt a Magyarországon működő, de tevékenységüket az egész Európai Unióra és több nem EU országra kiterjesztő kínai tulajdonú cégek gazdasági és jogi szempontból problémás működését,

2., egyes multinacionális cégek  adóelkerülési módszereit,

3., az APEH/NAV és társszerveik e jelenségekkel szembeni problémás magatartását.

Tekintettel arra, hogy az említett kínai tulajdonú cégek illegális tevékenységének döntő része immár nem Magyarországot, hanem más országokat érint,  vagyis a vám – és adófizetés stb. megkerülésével forgalmazott áruk döntő részét más országokba szállítják és ott értékesítik  főleg kínai kereskedők,  kiemelten fontos feladat ezen országok képviseleteinek,  gazdasági érdekvédelmi szervezeteinek, érdeksérelmet szenvedő vállalkozóinak tájékoztatása és cselekvésre ösztönzése.

A honlap feladatának tekinti, hogy a lehető legszélesebb körben az elmúlt években készült dokumentumok, kép- és hangfelvételek segítségével felhívja a figyelmet a jelenségre.

Kezdeményezi a törvénysértő magtartás azonnali megszüntetését, a felelősök megkeresését és megtalálását annak érdekében, hogy előmozdítsa az egyenlő feltételek megteremtését a gazdaság minden szereplője, így a maradék magyar vállalkozások számára is.

Feladata, hogy a hiánycél eléréséhez és a nemzetgazdaság élénkítéséhez elengedhetetlenül szükséges adó- és vám-, járulék és egyéb állami bevételek befizetését előmozdítsa a kínaiaknál és a multiknál, ösztönözve a NAV-ot az államot megillető bevételek beszedésére, a törvénysértő vállalkozások elleni törvényes eljárások lefolytatására.

Feladata, hogy a jogalkotóknál kezdeményezzen olyan jogszabályi változtatásokat, amelyek garantálják, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg törvénysértő külföldi vállalkozások működésének eltűrése vagy támogatása állami szervek részéről.

Feladata, hogy az illegálisan vagy turista útlevéllel itt tartózkodó kíniak gazdaságban való térfoglalását akadályozza, ennek a kb. 120 000 - 130 000 illegális tevékenységet folytató embernek az országból való kiszorítását előmozdítsa és ezzel elősegítse legalább ugyanennyi munkahely teremtését.

Feladata, hogy az állam fenntartásában eddig az arányosnál és jogszerűnél nagyobb részt vállalni kényszerült magyar munkavállalók és vállalkozások számára az így befolyó bevételek egy részéből kárpótlást eszközöljön ki oly módon, hogy a bérek kiegészítése minél előbb megkezdődjön.

A honlap nem törekszik a jogszerűen működő külföldi tulajdonú vállalkozások ellen hangulatot kelteni, működésüket akadályozni stb., sőt arra biztat minden külföldi vállalkozást - beleértve a kínaiakat és a multikat is -, működjenek a nemzetgazdaság számára fontos olyan területeken, amelyeket hazai erőből és eszközökkel nem tudunk megteremteni, fenntartani vagy fejleszteni - de kizárólag jogszerű keretek között.

A szerkesztő